9 Disember 2009

Tak kenal,maka tak cinta

Sudah bercinta,tergila-gila pula.

Ok tak pantun 2 kerat tu?Hehe.

Hujung minggu lalu,berkesempatan menghadiri majlis perkahwinan kak phia.kat mana?nun nogeri sana.1st time ye uolss.Hanya berpandukan map semata-mata,den tetap sosattt juo :D

Ingatkan sempat tengok pengantik berarak,rupanya tak sempat daa.Tapi saya sempatt makan dan cuci-cuci mata.Ada juga 2,3,4,5 bloggers yang saya kenal tapi tegur dalam hati je la.

Hi,awak!

Dalam banyak-banyak makanan,saya suka daging masak lemak cili api tu.Sodappp!Selain jatuh cinta dengan wajik semanis pegantin,saya turut diinspirasikan dengan board chonteng2 utk pegantin.


bukti saya datang tau,kak phia ;p


 kebetulan saya di dalam gambar anil.Hi,awak!

Last but no least,inila pengantinya...


si putih buat saya tertawan
credit to:readzul,anil dan cik babe.

Label: , ,

14 Ulasan:

Anonymous Cik Beb berkata...

Hi Pot! *jgn boring dgn hi hi saya*

salam perkenalan

:)

9 Disember 2009 3:52 PTG  
Anonymous Tanpa Nama berkata...

hi cikpotlandlord

nak invite jd my reader la (eh..nak bace tak?) hehe

nak email :)

dsandalwood

14 Disember 2009 6:54 PTG  
Blogger littlephia berkata...

hi fie. sori-lah lama sangat mendiamkan diri. anyway, big surprise fie datang ke majlis akak. dapat jugak kite jumpa kan walaupun kejap. sorry kalau ada kekurangan yek.

thanks a lot ;D

xx

15 Disember 2009 9:55 PG  
Blogger Potlandlord berkata...

to dsandalwood:
fee3asrah@feemail.com.kenapa private? :D

to kak phia:sama-sama kembali.ditakdirkan juga kita bjumpa walaupun sekejap.nampak juga kak phia mcm terkejut eh?

15 Disember 2009 10:14 PG  
Anonymous Tanpa Nama berkata...

oke, thx nanti i jempot u ye ke blog swasta i..hehe

.dsandalwood.

15 Disember 2009 10:55 PTG  
Blogger Potlandlord berkata...

alamakk u!

correction la.fee3asrah@gmail.com.

16 Disember 2009 9:37 PTG  
Blogger d'sandalwood berkata...

dah jempot kamu :D

silalah

17 Disember 2009 11:36 PG  
Blogger tembun berkata...

cam best je tmpt signiture tuh
nak wat gak time dw nye weding ok x :)

22 Disember 2009 7:51 PTG  
Blogger Potlandlord berkata...

kan?

boleh jek.pastu kita sign banyak2 kat board tuh ;p

23 Disember 2009 2:58 PTG  
Anonymous cik beb berkata...

fie. awk ade dlm video weding piya. sj gtau :)

28 Disember 2009 11:20 PG  
Blogger Potlandlord berkata...

hehe.baru jek tgk tadi.nmpk mcmmm gumukk la saya.hehs.

5 Januari 2010 10:48 PG  
Blogger chentaholic berkata...

Fitri Asrah ku sayang!!
Saya sudah activate kembali bermain chonteng chonteng di blog sendiri maupun blog rakan rakan.

Including juga facebook. marilah meriahkan sesuana yer. mengapa facebook kamu senyap seribu batu?

Saya juga sudah mengupload picture kawen saya di facebook. Selamat menjamu mata! Yeay!

6 Januari 2010 8:51 PG  
Blogger Potlandlord berkata...

puan sara!

wah..kamu begitu gummbira sekali!saya cuti hari tu.lamaaaaaa!

7 Januari 2010 5:27 PTG  
Blogger cik EPAL berkata...

daging masak lemak cili api??? macam best :)

8 Januari 2010 10:41 PTG  

Catat Ulasan

Langgan Catat Ulasan [Atom]

<< Laman utama