14 Mei 2009

Syorgaa!

Pg tadi ngantuk yg amat
Dtg opis sememeh jek
Sarung cardigan dgn jeans separa normal
Niela akibatnya klu da bg kelonggaran
boleh berkasual ke opis
da jarang buat routine iron baju tiap2 hari
baju kerja dah lama tak update dlm almari tuh
baju kurung apetah lagi.

Hari jumaat pun
aku berjeans jugak
Kalau masa lunch tue
pandang kiri tgk si gadis siap lengkap dgn babaju kurung ayu jek
pandang kanan tgk mamat siap bkemaja tie bagai
tgk diri sendiri asik jeans dgn tshirt jek
okla tue dr tak pakai2 ape langsung kan
tapi aku rasa skang nie ramai jek comp private yg da bg kelonggaran seperti nie

korang cemana eh??

Aku dah x ngantuk dahh
agaknya sebab makan petai kot
Ye!!Petai mmg nikmatt!!
Ape eee..eee tutup hidung tue??
Bau petai lagi ok dr bau org yg kentut senyap2 tuh!

Label: , ,

3 Ulasan:

Blogger .::haS::. berkata...

company aku pun agak longgar gak..tapi aku yang x longgar..aku ada masalah psikologi bila berbaju casual ke opis..aku akan rasa macam tak nak keje..rasa macam nak jenjalan..jadinya..produktiviti berkurang...hehe..maka aku lebih suka berbaju kurung secara ayu..hahaha

14 Mei 2009 9:00 PTG  
Blogger deeshizuka berkata...

kompeni aku leh pkai casual ari jumaat je.. ari lain opis attire..tp since aku keje mlm, aku pkai je tshirt n jeans...

14 Mei 2009 9:09 PTG  
Blogger pot landlord berkata...

@has
Aku tak bermotivasi mcm kamu.Others will do wearing as casual as they feel free.Takkn aku sorong tcongok attire opis while they arent.Harusla aku rasa kekok nnti.

@dee
ko siap pakai stokin bagai.aku tau tuh =P

15 Mei 2009 7:39 PTG  

Catat Ulasan

Langgan Catat Ulasan [Atom]

<< Laman utama