15 April 2009

Kenapa mesti menonton?

Tekanan kerja semalam mmg tak boleh blahh.Bukan tertekan dgn bebanan kerja.Cuma rasa tertekan bila org atas asik tekan² jek nok.Wuttfish!!Ya Allah..tabahkan hatiku ini!

Ok..i'm pretty cool now.blogger-emoticon.blogspot.comLagi2 bila suda ade teman baru di meja opis.Itu pun baru beli malam tadi sebelum tgk wayang.Sungguh comel sekali.Hee...perasan!Cakap tentang wayang,rasa bulan nie da terlebih budget utk mnonton.Semalam,kali yg ke-3 dlm bulan nie.Oh..adakah ianya satu pembaziran kekawan2??Ya Allah..maafkan saya.Tapi..tapi...berbaloi la harga tiket yg 7 hengget tu sajor.7 utk ladies nite sajor.

Apakah ulasan anda utk movie ini??

  1. Pelakon² yg best dan mantop.Rugila has ko tgk cite thailand tuh.Hahaha!Scarlett Johansson yg begitu seksi.Ouchh!!Ben Affleck yg tinggi dan mata biru dia yg mnawan.Ohh...Indah sungguh ciptaan Tuhan.Satu cerita tapi banyak sub-cerita yg interconnection.
  2. Berbagai emosi ada dalam movie nih.Ade kwn aku mnangis terharu towards the ending of the story.
  3. Movie ini berunsurkan 18 PL.Jadi,sila tahan nafsu anda.Hahaha!
  4. Aku memang panas punggung tgk Gigie mgejar lelaki dgn blind date sana sini tanpa henti,Janie kne tipu hidup² dgn husband dia yg ade skandal dgn Anna,Mary menggunakan FaceBook(FB) sbg medan cinta dan Beth sanggup berpatah arang bila her partner tdk mahu komitmen dgn status berkahwin.
  5. Women is always good enough supporting her friends.
  6. Last but not least,saya puas hati sebab dapat release tension.Ngehngeh!!
Kamu suda mnonton filem ini ngak??

Label: , , ,

4 Ulasan:

Blogger s a r a h . a b d u l l a h berkata...

fitri asrah!! nuntun wayang x ajak sarah abdullah ye!! chit!! beta murka!!

16 April 2009 1:21 PTG  
Blogger wishingstar berkata...

haahla sarah..beta pn murka..haha!

16 April 2009 2:09 PTG  
Blogger pot landlord berkata...

alamakkkk!!!
lari kuat2!!
tak sempat nk rogerla acik sara.
plan B mgejut..

16 April 2009 2:10 PTG  
Blogger .::haS::. berkata...

sudah kubilang..aku menonton tanpa jiwa..deme nak2 sgt tgk cite tu...

x pe lah..tiket orang lain bayar...:)

16 April 2009 9:52 PTG  

Catat Ulasan

Langgan Catat Ulasan [Atom]

<< Laman utama